Få hjælp til krise

Krise er en del af livet - og kriser er noget, som alle mennesker oplever. Psyken reagerer på krisen, fordi den er en ekstrem situation, hvor den erfaring, man har, ikke rækker, og hvor man derfor har svært ved at håndtere situationen. 

Kriser opleves i mange forskellige situationer. 

krise psykolog københavn

Eksempler på krise:

• Overgangsperioder i tilværelsen
• Alvorlig sygdom - egen eller andres
• Skilsmisse
• Tab
• Dødsfald
• Fyring

Efter sådanne livsændringer kan man opleve en reaktion med f.eks. magtesløshed, bekymring, dårlig koncentration, nedtrykthed, irritabilitet og anspændthed. Mange kommer med tiden igennem denne reaktion på egen hånd, hvis de får den rette støtte fra familie og venner.

Har du brug for hjælp?

Hvis du føler dig fastlåst i din krise og din reaktion på den, og hvis det strækker sig over lang tid - så er det en god ide at få hjælp til at håndtere krisen.
Hos mig er terapi i krise-situationer først og fremmest støttende på en måde, så situationen bliver nemmere for dig at bære og håndtere. Og når du har overskud til det hjælper jeg dig til at bearbejde svære følelser, som er forbundet med den nye livssituation, så du med tiden kan orientere dig imod fremtiden. Forløbet er naturligvis skræddersyet til netop dig, din tilstand og dine behov.

Ring eller skriv - så får du en hurtig tid.

53 68 87 01

nytårsfortsæt

Glem viljestyrken, når du skal nå dine nytårsfortsæt

Jep – det er igen sæson for nytårsfortsæt. Har du et? Og vil du vide, hvordan du bedst får succes med det? Her …