Få styr på din angst

Angst rammer hver femte dansker på ét eller andet tidspunkt i livet. Og det er rigtigt alvorligt, for angst har stor negativ indvirken på livskvaliteten både for den, som er ramt, og for dem, som er tæt på.

Angst er en samlet betegnelse for en lang række af lidelser, som er beslægtede. De har det til fælles, at de som regel (også) har et stærkt fysisk udtryk. Og at angsten virker ude af proportioner i forhold til den faktiske trussel. 

 

angst behandling københavn

Angstens fire kategorier:

Enkelt-fobier: Angst for specifikke ting eller situationer; f.eks. edderkopper, højder eller eksamen.

Panikangst: Pludselige, voldsomme men kortvarige angstanfald med kraftig hjertebanken, dødsangst og rædsel.

Generaliseret angst: En nærmest konstant fornemmelse af nervøsitet, anspændthed og ‘overbekymring.’

Agorafobi: Fobi for at færdes steder med mange mennesker.

 

Har du angst?

Kan du kende noget af det fra dig selv? Netop fordi angstlidelser virker voldsomt hæmmende på livsudfoldelsen er det vigtigt at søge hjælp. Særligt fordi angstlidelser kan have en tendens til at ‘brede’ sig over tid, så de kommer til at omfatte flere og flere aspekter af dit liv. Men heldigvis er der rigtigt god hjælp at hente med den rette terapi.

Hos mig har angstterapi mod angst fokus på både tilstandens kropslige og følelsesmæssige udtryk og samspillet med dine omgivelser. Jeg arbejder ud fra den nyeste viden om nervesystemet. Og jeg giver dig konkrete redskaber til at forstå din tilstand og arbejde med den i et forløb, som er skræddersyet til netop dig, din tilstand og dine behov.

Ring eller skriv - så får du en tid hurtigst muligt.

53 68 87 01

nytårsfortsæt

Glem viljestyrken, når du skal nå dine nytårsfortsæt

Jep – det er igen sæson for nytårsfortsæt. Har du et? Og vil du vide, hvordan du bedst får succes med det? Her …